banner-about-us

Szem előtt a stílus

Az Optiron Optika a magyar optikai piac egyik legújabban nyílt üzlete, tulajdonosi köre több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Nem csak az üzlet kialakításánál volt fontos a modern design, és a minőségi kialakítás, hanem az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál is. A divatos napszemüvegek mellett kontaktlencse, kontaktlencse folyadékok széles választékát biztosítjuk. Minőségi szemüvegkeretek kiemelt forgalmazása mellett a legtöbb szemüveg világmárkát árusítjuk üzleteinkben.

Üzletünkben teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk minden kedves ügyfelünk részére. Igény szerint szakorvosi computeres látásvizsgálat mellett kontaktológiai szakrendelést is végzünk. Jól képzett kollégáink több száz szemüvegkeretből segítenek vásárlóinknak a legmegfelelőbb, személyre szabott látásjavító eszközt kiválasztani legyen az felnőtt vagy gyermek.

Miért az Optiron Optika?
 • rolunk01
  Szem előtt a
  Stílus
  A tehetséges formatervezők és kiforrott márkák, esztétikus modellek, diszkrét és feltűnő keretek teszik a kollekciókat izgalmassá. A kontrasztos színek jól elegyednek az divat árnya- lataival, melynek köszönhetően egyedi kiegészítőt választhatunk magunknak vagy társunknak.
 • rolunk02
  Szem előtt a
  Minőség
  Az emberek az információk nagy részét a környező világunkból a látásukon át nyerik. Egy szemüveg több funkciót is ellát. Egyrészt biztosítja használójának az éles látást minden távolságra, más- részt mivel az arc a legfontosabb kommunikációs esz- közünk, esztétikai funkciót is betölt.
 • rolunk03
  Szem előtt az
  Igazi kiszolgálás
  Komplett látás- és kontaktlencse-vizsgálatot végzünk előzetes bejelentkezés alapján Szakszerű segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret választásában. Egészségbiztosítási kártyákat és bank kártyákat is elfogadunk Törzsvásárlóinknak egyedi kedvez- ményekkel kedveskedünk.
 • rolunk04
  Szem előtt a
  Kényelem
  Tapasztalja meg a fényre sötétedő lencsék által nyújtott kényelmet! A rendkívüli kényelmet és elegáns megjelenést biztosító fényre sötétedő szemüveglencsék széles körű ismertségre és népsze-rűségre tettek szert az elmúlt évek során.